12/25/2020

Gemensam Takterrass ☀️

Vår gemensamma Terrass (Port 100, 5 trappor, 80 kvm + förråd 10 kvm). Terrassen kan bokas genom vårt bokningssystem för föreningen här på denna hemsidan (se egen huvudflik). Observera att man endast kan boka EN bokning och när den är passerad så kan man boka om på nytt (för att alla skall få en chans att kunna boka). Föreningens boende/medlemmar har dock alltid rätt till tillträde. Det finns plats för 30 personer maximalt med sittplatser med dagens trivselarrangemang på plats.

Terrassen är möblerad utomhus mitten av april - mitten av oktober. Vi hjälps åt att plocka ut och in trivselarrangemang. Övrig tid på året utan trivselarrangemang ute (för att spara på livslängden). Var aktsam vid hantering & användning av våra gemensamma trivselmöbler. 

Boende i Port 100 har bett om att vänligen visa hänsyn och inte festa längre än till 23.00 på fredagar & lördagar samt till 22.00 övriga dagar. Visa hänsyn i port/hiss & håll nere ljudnivå. Om ni flyttar på möbler så LYFT DEM & dra dem inte, det låter och fötterna går sönder på dem. Rökning är tillåten, använd askkoppen. Städa efter Er innan ni lämnar och ta med allt ni tog med Er dit också tillbaka därifrån. Om städfirma måste tas in om det är ostädat så kan man få betala kostnaden för detta. Sopsäckar finns i förrådet.

Gasolgrillen får användas av alla (ute på terrassen) och det är trevligt mot nästa granne att man rengör grillgallret efter sig. Efter användning placeras den tillbaka i förrådet igen. Glöm EJ att stänga av kranen för gasolen efter användning – viktigt! Gasoltuben fylls på när gasolen är slut (meddela Styrelsen om detta så ordnar vi det).

SPG bekostade utlägg för trivselarrangemang och inköp av dessa skedde under våren 2020. Det mesta är inköpt på Bauhaus/Länna. Vi gjorde också en liten insamling för ytterligare komplettering av trivselarrangemang. Observera att allt på den gemensamma terrassen och i förrådet tillhör Brf Slänten och dess medlemmar. Man får INTE ta någonting med sig därifrån av vårt gemensamma trivselarrangemang, stöld polisanmäls.

Städfrekvens är 1-2 städningar per år av terrassen (genom vår städfirma) och då skurning av golv & räcken m m. Gasoltub påfylld april 2024. 

Detta skall finnas på vår gemensamma takterrass:
* 3 soffor, 8 stolar, 3 större bord, 3 mindre bord, 4 solsängar med tillhörande dynor och 16 kuddar (modell: Sensum Vit/Bauhaus).
* 2 parasoller & 2 parasollfötter (modell: Sunfun Grå/Bauhaus) * 1 mindre runt bord & 3 pallar.
* gasolgrill (modell: Broil King Baron 420), gasoltub (modell: Primagaz PK10) & tillbehör (städ) * 1 brandsläckare & varningsdekaler gasoltub.
* 6 solcellslampor & 3 bordsunderlägg * 2 jordade grenuttag & 2 jordade förlängningssladdar.
* askkopp (kruka med sand) & extrasand + spade.
* 2 sopskyfflar mindre & 1 större samt vattenraka * stora svarta sopsäckar (på rulle) * stege (utdragbar).
* 4 blomlådor med spaljéer & prydnadssten samt konstväxter (2022) * 2 bord & dryckeskyl (2023) * Ledbelysning med timer (2023).

Har Ni förslag på ytterligare inköp till den gemensamma terrassen? Önskar någon vara med i en Trivsel- & Festgrupp? Kontakta Styrelsen.